Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r59110livr/flowers-garden.ro/wp-includes/post-template.php on line 284
Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! 10% reducere daca alegi "Ridicare gratuită din florărie" la plasarea comenzii! ❤️

Aranjamente florale corporate – Ce flori dăruiești colaboratorilor sau angajaților?

Cei mai mulți dintre noi petrecem o mare parte din zi la locul de muncă și, inevitabil, dezvoltăm relații personale sau profesionale, aflăm de reușite ale colaboratorilor noștri, interni sau externi. Este natural să ne gândim la oferirea unor mici cadouri pentru a marca astfel de momente și o putem face într-un mod simplu și plăcut, cu ajutorul unor aranjamente florale corporate.

Cu o floare nu se face primăvară dar cu mai multe da, florile reprezintă o modalitate excelentă de a relaționa cu cineva, chiar și atunci când vine vorba de mediul de afaceri, fiind un cadou acceptat de către toată lumea ca unul potrivit pentru orice ocazie. Când este vorba despre flori, experiența ne arată că nu poți da greș cu florile. Florile sunt un cadou versatil la care poți apela cu încredere când vine vorba despre mediul business. Emană prospețime și eleganță, așa că nu ezita să le alegi când dorești să faci un cadou ce va fi primit cu bucurie de către oricine. Totuși, când alegi florile, trebuie ținut cont de persoana care va primi aceste aranjamente florale corporate.

Când se oferă buchete flori într-un mediu corporate

Există o mulțime de momente prielnice de a aprecia angajații și de a le stârni o emoție pozitivă prin intermediul unor cadouri sub formă de flori. În contextul corporate când este vorba de cadouri, destinatarii sunt fie angajații companiilor, fie colaboratorii, iar ocaziile sunt legate de sărbători, zilele de naștere, zilele onomastice sau ocazii mai deosebite din viața personală sau profesională, precum căsătoria, nașterea unui copil, promovarea sau pensionarea…

Cadourile sunt și o metodă folosită pentru întreținerea și consolidarea parteneriatelor între companii, iar aceste aranjamente florale corporate sunt cea mai bună soluție. Unui partener de afaceri îi poți trimite flori pentru a-l felicita în cazul unui succes sau unui client pentru a-i mulțumi pentru o colaborare reușită. Întâlnirile de afaceri sunt un bun prilej pentru a oferi un buchet de flori în semn de apreciere pentru o bună colaborare. În domeniile de business, eticheta depinde de activitatea unei firme, de management și de tipul relațiilor dintre partenerii de afaceri. Se impune ca darurile corporate să fie sobre, de calitate, să nu aibă un caracter personal și să respecte gusturile destinatarului. Niște aranjamente florale corporate reprezintă cel mai potrivit cadou în relațiile de business deoarece denotă respect și eleganță.

Ce trebuie să iei în considerare când oferi aranjamente florale în mediul corporate

Există o delimitare bună pentru trimiterea unui cadou de afaceri. Ce să trimiți, când și cui, aceste lucruri ar trebui luate în considerare pentru a te ajuta să transmiți emoțiile corecte și doar mesajul potrivit. Fie că este vorba doar de a comemora ocazia sau pentru o ocazie specială, etica la locul de muncă și eticheta florilor ar trebui respectate.

Sunt câteva reguli de care e bine să ții cont, altfel poți risca să obții un efect opus celui dorit.

 • Gestul oferirii de flori nu trebuie să devină unul personal – Indiferent de raportul dintr-o relație de business, este esențial să eviți florile sau culorile care pot transmite un mesaj greșit, cum ar fi trandafirii roșii, asociați unei relații personale. Colegii sau chiar persoana care primește florile pot percepe cadoul într-un mod nepotrivit. Alege în schimb un buchet de flori multicolore de sezon pentru a evita confuzia.
 • Ține cont de raportul dintre voi – Este frumos să trimiți individual un cadou floral unei colege sau unei cliente. Dacă destinatara este o persoană aflată într-o poziție superioară, însă, e indicat ca acesta să vină din partea unui grup, deci e bine să fie un cadou colectiv. Nu vrei să creezi impresia că dorești să obții anumite favoruri.
 • Ai grijă ce flori oferi persoanelor cu alergii – De cele mai multe ori, nu poți ști dacă o persoana are alergie la polen și atunci încearcă să eviți florile cu risc, cum ar fi iasomia, mușețelul sau crinii.
 • Nu fă diferențe la cadourile florale de zile de naștere în funcție de performanța sau poziția angajatului – Multe companii oferă aranjamente florale corporate angajatelor la zilele de naștere sau cele onomastice, dar acest lucru poate avea un efect invers dacă buchetul variază calitativ în funcție de performanțele la locul de muncă. Rezumă-te la oferirea buchetului ca semn de apreciere și dacă adaugi și un mesaj personalizat din partea directorului / președintelui companiei, motivația sărbătoritei poate crește semnificativ.

Flori indicate pentru mediul corporate

Există o linie fină care face diferența atunci când se trimit flori ca daruri de afaceri partenerilor, colegilor de muncă, șefului tău această graniță trebuind respectată și menținută. Mai ales, dacă trimiți flori cuiva special la locul de muncă, trebuie să fii foarte atent și trebuie să respecți eticheta de bază a florilor.

Florile transmit și ele diverse mesaje, în funcție de tipul lor, dar și de modul în care sunt aranjate.

 • Atunci când vrei să trimiți flori unui colaborator sau angajat, optează pentru aranjamente care să includă mai multe tipuri ca să diminuezi din semnificațiile unei flori anume. Este recomandat să optezi pentru buchete simple și rezistente, în nuanțe deschise, alb sau roz dacă îți dorești să transmiți recunoștință și respect. Evită florile prea mari sau pretențioase, cum ar fi calele, gladiolele sau nuferii ori pe cele cu risc de alergie, ca de exemplu iasomia. Alege un buchet de flori mixte din trandafiri galbeni, lalele, bujori sau margarete.
 • În cazul în care florile sunt pentru angajații companiei, o alegere foarte bună o reprezintă buchetele colorate ori coșurile cu flori. Ia în considerare și faptul că florile influențează starea de spirit a unei persoane prin culorile lor. De exemplu, florile galbene pot crește nivelul de energie, cele roșii cresc capacitatea de concentrare, în timp ce florile în nuanțe de roz pal ori albastru au un efect relaxant.
 • Pentru partenerii de afaceri, abordează variante mult mai elegante, precum aranjamente florale corporate pe care le găsești pe flowers-garden.ro. Aceste buchete sunt deseori alcătuite din flori ce denotă convingere, încredere în sine, putere și eleganță, precum protea, anthurium, ilex, orhidee, hortensii sau trandafiri.
 • Orice debut al unui proiect de afacere sau al unui parteneriat trebuie să înceapă cu entuziasm și cu încrederea că lucrurile se vor desfășura favorabil. Acest nou început poate fi sărbătorit prin oferirea de buchete de flori oamenilor care fac parte din acest proiect pentru a optimiza momentul. Sunt aranjamente florale corporate ce s-ar preta foarte bine acestui moment precum un aranjament cu crizanteme sau orhidee pentru că sunt considerate aducătoare de noroc în plan profesional.
 • Pentru domni, sunt ideale aranjamentele florale în nuanțe de albastru, vișiniu sau verde, precum și plantele decorative. Eventual, un astfel de dar poate fi acompaniat de o sticlă de băutură fină (de regula, vin sau șampanie).
 • Un antreprenor poate oferi, din partea firmei, clienților săi aranjamente florale corporate pentru a le stârni o emoție pozitivă care îi va determina pe viitor să revină. Florile sunt o opțiune favorabilă pentru mediul business atunci când este ziua de naștere sau onomastica unui angajat sau partener de afaceri sau diverse alte sărbători.
 • Pentru angajatele unei firme poți alege coșulețele sau buchețele de flori colorate, care emană veselie și bună dispoziție.Niște aranjamente florale corporate în cutii sau în coșuri sunt și ele o alegere inspirată în acest caz.
 • Pentru șefa sau șeful de la birou, artiștii florali recomandă aranjamentele realizate din flori exotice, mai deosebite. Nu poți da greș optând pentru un aranjament din Anthurium și orhidee.
 • În privința modului de aranjare a florilor, există mici trucuri pe care trebuie să le știi. De exemplu, aranjamentele alungite sunt un simbol al ascensiunii și al succesului, motiv pentru care sunt o opțiune demnă de luat în calcul. De asemenea, aranjamentele în cutii pătrate reprezintă ideea de putere, atât de râvnită în orice tip de business.

Cum se oferă florile în relațiile profesionale

Poți înmâna personal cadoul șefului sau colegei de birou, însă acest lucru nu este posibil întotdeauna și în ceea ce privește colaboratorii, care uneori se află chiar și peste granițele țării. Ca atare, soluția este să trimiți florile printr-un serviciu specializat. Această variantă este preferată și în perioadele din an în care toată lumea oferă cadouri (respectiv 1 și 8 Martie, Paștele, Crăciunul și altele) și este aproape imposibil să ajungi personal la toți colaboratorii tăi. Indiferent de ocazie, dacă nu le oferi personal, nu uita să atașezi și o felicitare. Astfel, poți transmite destinatarului un mesaj în ton cu ocazia.

În mediul de business, florile atrag atenția, îndulcesc atmosfera și indică eleganță, rafinament și căldură. Florile corporate însoțesc deciziile inspirate și oferă un ambient plăcut, pentru afaceri de succes. Aranjamentele florale corporate de la Flowers Garden au contribuit la multe povești de succes în domeniul corporate și abia așteptăm să te surprindem și pe tine cu aranjamente florale corporate special alese afacerea ta. Până la urmă, florile nu au nevoie de prea multe cuvinte pentru a-i produce unei persoane un zâmbet sincer.

Recommended Posts
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos