Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! ❤️

1. Datele de identificare ale comerciantului

1.1 S.C. TULIPA FLOWERS GARDEN SRL, cu sediul social in Vlasceanu Dumitru 14A, Voluntari, Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J23/923/2010, CUI RO26709694.

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

2.1 Consumatorul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina site-ului (tarif normal).

2.2 In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.

2.3 E-mailul primit automat de catre Consumator, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Comenzile vor fi validate de catre un operator.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

3.1 Toate preturile produselor sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor.
Preturile afisate NU contin taxa de transport pentru judetele Bucuresti si Ilfov. Taxa de transport se va adauga automat, in functie de judetul de destinatie (Bucuresti sau Ilfov).

3.2 Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula cu alte cupoane sau reduceri, decat daca acest lucru este specificat in mod express.

3.3 Modalitatea de plata este prin plata cu cardul online (plati in siguranta prin EuPlatesc.ro), sau prin POS, in florarie. In cazul platilor online, dupa plasarea comenzii, veti fi redirectionat catre serverul securizat, pentru realizarea platii online, in siguranta. In acea pagina va trebui sa introduceti datele cardului Dvs si sa urmati pasii de pe ecran. Numele si pretul comenzii va fi trimis automat, pentru a face procesul de plata cat mai usor cu putinta.

4. Informatii despre livrare

Livram personal sau prin livratori aranjamentele noastre. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

5. Politica de retur / Dreptul de retragere

Click aici pentru a citi politica de retur / rambursare, pentru clientii de tip Persoane Fizice.

6. Forta majora si cazul fortuit

SC TULIPA FLOWERS GARDEN SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC TULIPA FLOWERS GARDEN SRL.

7. Disfunctionalitati ale site-ului

7.1 Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de SC TULIPA FLOWERS GARDEN SRL si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

  • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
  • preturile afisate, transport sau alte servicii;
  • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
  • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
  • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
  • deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
  • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos