Cand si cui oferim posibilitatea de returnare / rambursare a banilor ?

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

Rambursarea se poate efectua fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cat timp aranjamentele florale nu s-au realizat si livrat catre clientul dorit.

Care este procedura pentru returnare / rambursare a banilor ?

Consumatorul trebuie sa notifice telefonic comerciantul la numarul 0757 011 869, mentionand express ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cat timp aranjamentele florale nu s-au realizat si livrat catre clientul dorit.

Perioada de timp in care este posibila cererea rambursarea banilor / renuntarea la comanda

De regula, perioada de timp in care este disponibila renuntarea la comanda este cu pana la 2-4 ore inaintea livrarii comenzii, insa doar daca aranjamentele florale nu s-au realizat si livrat catre clientul dorit. In acest sens, va rugam sa ne contactati telefonic intr-un timp cat mai scurt, in cazul in care doriti anularea unei comenzi.

In cat timp se ramburseaza banii?

Daca toate conditiile sunt implinite si sunteti eligibil pentru returul / rambursarea banilor, vom face solicitarea de anulare a tranzactiei in circa 48 de ore. Banii ar trebui sa intre in maxim 24 de ore de la efectuarea rambursului de catre procesatorul de plata.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo5 si vei putea sa trimiti un buchet cu
5% reducere. Daca ridici buchetul din florarie, primesti pana la 10% reducere! (doar pentru comenzile plasate online)

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi, si se aplica doar florilor!