Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! 10% reducere daca alegi "Ridicare gratuită din florărie" la plasarea comenzii! ❤️
int1
buchet_flowers1

Pasiunea pentru flori a designerului Stefan Ditu este mostenita de la tatal sau, cultivator de lalele timp de peste 40 de ani.

De profesie medic si autodidact in designul floral, Stefan s-a dedicat exclusiv florilor inca din anul 2000, cand a deschis prima florarie.

O florarie e ca o casa – are locuitorii ei si o poveste proprie. Flowers Garden recreeaza atmosfera britanica a gradinilor multicolore, viu colorate, puse in evidenta de patina stilului boho-chic. Indiferent de anotimp, la mica noastra florarie veti gasi flori specifice, flori traditionale sau exotice, dar si soiuri deosebite importate din Olanda. Selectia de flori este atent realizata si coordonata de Stefan, iar buchetele sau aranjamentele sunt personalizate pentru fiecare client in parte.

Florile depasesc barierele emotionale pentru a exprima o varietate de stari, prin formele si culorile lor. Ele insotesc cele mai importante momente petrecute alaturi de familie si prieteni, si creeaza amintiri, de la prima zi de scoala, prima intalnire, la unul din cele mai importante evenimente ale vietii, cum este nunta. Rolul lor este de a ne aminti celebrarea continua a vietii, prin imbogatirea oricarui spatiu prin culoarea si parfumul lor delicat. Sunt un semn al recunostintei, fie ca sunt oferite in dar sau primite.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos