5 motive pentru care e bine să cumperi buchete de flori online

Tuturor ne plac florile și există multe ocazii când folosim flori pentru a ne exprima emoțiile, iubirea, afecțiunea și dorințele. În același timp, florile sunt printre cele mai frumoase și populare mijloace de cadouri, fiind și cel mai bun mijloc de a exprima legăturile prieteniei, iubirii și relațiilor umane. Florile aduc fericire fiecărei femei care le primește, acestea exprimând cel mai bine iubirea, aprecierea și sunt simbolul frumuseții și al purității.

Totuși în programul de lucru încărcat și strâns de astăzi, cu greu găsim timp pentru a vizita personal o florărie pentru a selecta florile sau buchetul dorit. Consumatorul modern încearcă să găsească în toate domeniile vieții sale un serviciu rapid și rentabil, de aceea va apela și în acest caz, la serviciile unei florării online pentru a trimite flori persoanelor dragi din viața lui, indiferent de ocazie.

La o florărie online nu este necesar să oferi florile personal, dar le poți însoți cu un mesaj, o carte de vizită, sau o panglică, personalizate cu numele firmei sau inițialele destinatarului. Pe lângă flori, majoritatea florăriilor livrează și alte articole, menite să te ajute să impresionezi, să oferi bucurie destinatarului cu cadoul tău. Facilitatea și comoditatea serviciilor pe care le oferă o florărie online sunt demonstrate și inegalabile.

1. Economisirea timpului

Dacă te-ai decis să cumperi flori online, în primul rând economisești timp. În orașele mari, dar nu numai, cumpărarea celor mai frumoase flori este extrem de complicată, pentru ca vei pierde foarte mult timp în trafic, plus așteptarea din magazin. Comandând flori online cu livrare la domiciliu, tot ce trebuie să faci este să dai câteva click-uri și florile vor ajunge la destinație. În plus poți face comanda oriunde te afli, iar florile pot ajunge direct la persoana căreia vrei să i le oferi. Nu mai contează distanța, un desktop, un telefon și o conexiune la Internet sunt tot ce ai nevoie. După ce ai făcut comanda, partea ta s-a terminat, rămâne ca specialiștii florari să și-o facă pe a lor.

2. O mulțime de opțiuni

La un magazin de flori, s-ar putea să nu ai de unde alege florile preferate. Într-un magazin virtual de flori online vei avea foarte multe opțiuni de a alege și florile și modul de aranjare al acestora. Oferta de flori este foarte bogată, astfel încât nu vei avea nicio dificultate în a alege designul care îți place, tipul și culoarea florilor pe care le consideri potrivite pentru persoana pe care vrei să o impresionezi. Vei putea să compari rapid prețul diferitelor florării pentru a lua o decizie bună.

Plus că poți selecta mai multe tipuri de buchet de flori pentru ocazii speciale, cum ar fi prietenia, nunta, ziua de Valentine, ziua mamei, ziua iubitei… Practic vei beneficia de serviciile unui stilist floral și de aranjamente originale, stiliștii de la o florărie online creând buchete noi în fiecare săptămână, în funcție de florile de sezon nou apărute.

3. Poți comanda în avans

Atunci când apelezi la o florărie online, este foarte important să știi că poți condiționa livrarea, astfel încât aceasta să fie realizată într-o anumită zi și, eventual, la o anumită oră. Asta și pentru că trebuie să te poți asigura că destinatarul se află la domiciliu atunci când sosesc florile. Indicarea adresei și a numărului de telefon al destinatarului, a datei și orei la care se dorește livrarea florilor, se fac foarte simplu pe site, folosind o interfață foarte prietenoasă.

Astfel, poți trimite flori unei persoane dragi chiar și atunci când ești plecat din localitate. Poți programa livrarea și plasa în consecință comanda în avans pentru ca florile tale să fie livrate la adresa dată la timp. Pentru o florărie online nu va fi nici un inconvenient pentru a ajunge la locul și data respectivă, exact la momentul comandat și să livreze florile.

4. Prospețimea florilor

Surprinzător sau nu, florile cumpărate online sunt mult mai proaspete decât cele comercializate de magazinele fizice. În general, o florărie online are o rețea bine pusă la punct pentru a achiziționa flori proaspete și servicii de livrare foarte rapide, tocmai ca florile să ajungă la destinatar cât mai proaspete și cât mai repede. Astfel, comenzile plasate vor fi livrate în aceeași zi de curieri proprii, ajungând într-un timp scurt la destinație.

Mai mult, florăria tradițională trebuie să aibă florile efective în magazin pentru a le arăta cumpărătorilor, în timp ce o florărie online nu. Magazinele online vă oferă mostrele și livrează florile atunci când le comandați. Apelând la o florărie online vei reduce semnificativ riscul de a cumpăra flori care se ofilesc la doar câteva zile de la achiziționare.

5. Opțiuni de plată

Spre deosebire de o florărie fizică, în care, de multe ori, nu poți să plătești decât cu bani lichizi, o florărie online, le oferă posibilitatea clienților să-și poată plăti buchetele și aranjamentele florale comandate cu cardul de credit/debit/Paypal, prin mesaj de pe telefonul mobil (SMS), prin ordin de plată (OP) sau prin ridicare de numerar. Metodele de plată sunt disponibile indiferent dacă vrei să-ți comanzi un buchet de flori la domiciliu sau să-i faci un cadou unei persoane speciale din viața ta. De obicei, se asigura protecția deplina a datelor personale si a conturilor tale bancare.

Prin serviciul de livrare flori online pe care ți-l pune la dispoziție, echipa Flowers Garden va face toată treaba în locul tău, asigurându-se că buchetul ales de tine ajunge la destinație în stare impecabilă și în timp util.

Iată câteva recomandări:

 

Recommended Posts
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo5 si vei putea sa trimiti un buchet cu
5% reducere. Daca ridici buchetul din florarie, primesti pana la 10% reducere! (doar pentru comenzile plasate online)

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!