int2
atelier
Ateliere de design floral

Filozofia Flowers Garden este sa impartaseasca arta de a lucra cu flori. Asa au luat nastere Atelierele de Design Floral, cu diverse tematici ce reunesc iubitorii de design floral, persoanele care isi doresc un alt fel de mod de a petrece timpul liber dar si viitori florari.

Niciodata nu e prea tarziu pentru a cunoaste tainele florilor sau pentru a invata cum puteti realiza un aranjament floral. Aflati toate secretele de la specialistul nostru Stefan Ditu, in cadrul workshop-urilor tematice care au loc lunar, intr-un ambient placut si relaxant. Puteti sa ii surprindeti pe cei dragi cu aranjamentele sau buchetele create chiar de dvs., puteti face din ghivecele preferate o adevarata mini-gradina interioara, sau puteti incepe sa amenajati chiar gradina de langa casa proprie. In urma fiecarui curs veti pleca cu noi cunostinte si prieteni ce impartasesc aceeasi pasiune: florile.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0

Campanie HAPPY HOURS: dupa ora 15:00 ai 25% reducere la toate buchetele gata pregatite din flower-shop, de pe Str. Calea Floreasca, nr. 114 » Închide

Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo10 si vei putea sa trimiti un buchet cu
10% reducere.

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!