Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r59110livr/flowers-garden.ro/wp-includes/post-template.php on line 284
Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! ❤️

Cum alegi buchetul de mireasă pentru ziua cea mare?

Buchetul de mireasă este conceput special pentru tine și îl porți o dată în viață, fiind cel mai important accesoriu al unei mirese. Florile alese spun totul despre tine, culorile tale preferate, stilul tău, atmosfera pe care vrei să o creezi, iar mai mult totul va fi imortalizat atât în fotografii cât și în amintirile celor apropiați. Când îți alegi buchetul de flori, trebuie să te ghidezi după aceleași principii ca în cazul alegerii rochiei, voalului și culorii acestuia. Acesta trebuie să se potrivească stilului tău, să fie proporțional cu silueta și dimensiunile tale, sa fie în ton cu nuanța rochiei, a tenului tău și să se armonizeze cu stilul și tema nunții. În ziua nunții acest buchet de mireasă este singurul accesoriu care va deveni o piesă statement, ce completează rochia de mireasă în armonie totală.

Alege rochia de mireasă înainte de alegerea florilor

La prima întâlnire cu designerul floral care se va ocupa de flori, nu uita să aduci o poză cu rochia ta. Designul buchetului tău depinde complet de stilul, forma și detaliile rochiei tale. Cheia unui design reușit al buchetului de mireasă este să evidențieze și să echilibreze modelul și linia rochiei. Designul final al buchetului este în funcție de cel al rochiei.

Buchetul de mireasă trebuie să completeze rochia, să fie detaliul care va defini rochia de mireasă. Compoziția acestui buchet de mireasă trebuie să fie în concordanță cu stilul, modelul și detaliile rochiei tale, iar pentru asta trebuie să ții cont de echilibrul în ceea ce privește dimensiunea, culoarea și tipurile de flori folosite.

 

Analizează cu atenție forma și dimensiunea buchetului pe care îl dorești

Toate miresele își doresc un buchet de mireasă impunător, dar dacă ești o mireasă minionă, un buchet voluminos te poate încurca foarte mult. Va atrage atenția și va acoperi rochia, iar rolul buchetului este de a accentua rochia de mireasă. Asigură-te că buchetul tău de mireasă este mai mic decât talia ta, astfel îți vei pune în evidență silueta și formele naturale. Buchetele rotunde sunt cele mai recomandate, dar dacă ai o trenă foarte lungă sau o rochie mai amplă, poți să echilibrezi aspectul cu un buchet de mireasă mai dramatic, de exemplu un model în cascadă, curgător sau un model asimetric. 

Dimensiunea buchetului poate crește direct proporțional cu voluminozitatea rochiei. Pentru rochiile tip prințesă se potrivesc buchetele simple, monoflorale, puțin decorate cu verdeață, pentru rochiile în A sau sirenă un buchet de mireasă în cascadă sau lacrimă este perfect, pentru o rochie mulată alege un buchet finuț și delicat, iar pentru o rochie cu aplicații, un buchet de mireasă mic și rotund care să nu ascundă frumusețea acestora.

Când alegi un buchet de mireasă, amintește-ți, de asemenea, că buchetul tău trebuie să fie într-adevăr confortabil pentru a-l putea ține lejer, nu trebuie să fie dificil de transportat și să te facă să stai cu umerii strânși sau aplecată în față.

 

Alegerea culorilor și florilor potrivite pentru buchetul de mireasă

Acesta reprezintă pasul cel mai dificil, dar și cel mai frumos în același timp. Culorile din buchet trebuie să completeze rochia, mai ales dacă aceasta este albă. Pe lângă aspectul rochiei, trebuie să ții cont și de anotimpul în care are loc evenimentul cel mai important din viața ta. Astfel, vara este anotimpul cel mai variat, iar un buchet de mireasă se poate bucura de o gamă largă de culori. Iarna, culoarea dominantă va fi albul. Primăvara te poți bucura de un buchet de mireasă în culori pastelate, iar toamna poți încerca nuanțe de portocaliu, roșu sau violet. Este bine ca designer-ul floral să-ți îndrepte alegerea și către flori mai rezistente, astfel încât să poată supraviețui de dimineața până seara târziu, fără prea mult timp de stat în apă.

Ține cont de culoarea exactă a rochiei de mireasă. Deși în general culoarea este albă, ivoire sau crem, există multe nuanțe diferite, iar florarii vor ști exact care este tipul de floare care va funcționa cu rochia ta, dar și cu cele ale domnișoarelor de onoare. Ar trebui să iei mostre cu tine când mergi la designer-ul floral.

Nu uita să îți păstrezi o bucată din materialul rochiei, această bucată poate fi înfășurată în jurul buchetului pentru o potrivire perfectă.

 

Informează-te ce flori sunt în sezon în ziua nunții tale

Alegerea tipurilor de flori trebuie să se refere în principal la trei lucruri: preferința personală, tema culorii nunții tale și perioada anului în care are loc. Unele flori pur și simplu nu sunt disponibile în anumite perioade ale anului sau sunt foarte scumpe, așa că e bine să verifici atunci când alegi ce flori vor face parte din buchetul tău. Lucrează împreună cu designer-ul floral la alegerea florilor pe care le vei avea în buchetul de mireasă, mai ales că fiecare floare transmite câte ceva. Calele sunt florile care simbolizează eleganța și puritatea, în timp ce bujorii sunt asociați cu romantismul, frumusețea și echilibrul sufletesc. Florile roz sunt unul dintre cele mai puternice simboluri ale feminității, tandreței și grației.

 

Personalizează buchetul de mireasă

Încearcă să încorporezi flori care ar putea avea o semnificație personală pentru dvs. sau pentru un alt membru al familiei. Dacă ai o moștenire a familiei, cum ar fi o broșă de epocă, ceva din dantelă sau altceva care să funcționeze în ceva vechi, nou, împrumutat și albastru, roagă designerul să-l adauge în vârful tulpinilor buchetului. Broșele în special arată fantastic și sunt un mod minunat de a termina mânerul unui buchet de mireasă.

Dacă ești o mireasă nonconformistă, poți alege în loc de buchet de mireasă un fir de floare care te reprezintă, poate o floare mai puțin cunoscută.

 

Cum trebuie purtat buchetul de mireasă

Majoritatea mireselor când țin buchetul pentru prima dată, au tendința de a lua buchetul cu două mâini și de a-l purta destul de sus, ridicând automat umerii în sus. Imaginea nu e avantajoasă mai ales dacă porți o rochie fără bretele. Poți încerca să-l ții într-o mână și sub șold, ușor departe de rochie, pentru a evidenția silueta rochiei. Acest lucru te va relaxa și îți va decongestiona umerii, îmbunătățind postura și creând cea mai bună poză pentru fotograf. Sau poți stabili cu designerul cum trebuie să porți buchetul, designerii au secretele lor și știu cum să te învețe să porți cu grație un buchet.

Atunci când îți alegi buchetul te poți consulta cu prietenele sau cu mama, te poți inspira din reviste sau de pe Internet, la final alegerea îți aparține și pentru a te asigura că vei avea buchetul perfect, trebuie să alegi unul care să te reprezinte în totalitate. Apelează pentru buchetul de mireasă visat la o florărie sau la un designer floral, precum cei de la Flowers Garden, pentru ca ei vor ști cum să te ajute.

Recommended Posts
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos