O florarie e ca o casa…
ornament

…are locuitorii ei si o poveste proprie. Flowers Garden recreeaza atmosfera britanica a gradinilor multicolore, viu colorate, puse in evidenta de patina stilului boho-chic. Indiferent de anotimp, la mica florarie din Floreasca se gasesc flori specifice, flori traditionale sau exotice, dar si soiuri deosebite importate din Olanda. Selectia de flori este atent realizata si coordonata de designerul Stefan Ditu, iar buchetele sau aranjamentele sunt personalizate pentru fiecare client in parte.

Ce va oferim
ornament
1
Design floral evenimente

Alegerea florilor si a combinatiilor cromatice in acord cu tema sunt un element central al organizarii unui eveniment, ce trebuie pregatit in cele mai mici detalii.

2
Ateliere de design floral

Filozofia Flowers Garden este sa impartaseasca arta de a lucra cu flori. Asa au luat nastere Atelierele de Design Floral, cu diverse tematici ce reunesc iubitorii de design floral.

3
Magazin online

LivrareFloriCadou este magazinul online al brandului Flowers Garden. Brandul Flowers Garden inseamna pasiune, dedicare, dragoste pentru flori, rafinament inspiratie.

4
Sfaturi utile

Daca iubiti florile, trebuie sa aveti in vedere cele mai bune sfaturi pentru prelungirea vietii lor. O buna ingrijire le va mentine proaspete pentru o buna perioada de timp.

Portofoliu
ornament

Portofoliul de aranjamentele florale semnate Flowers Garden sunt rezultatul unei selectii minutioase, realizate cu un singur scop: acela de a incanta.

Aranjamente nunta
Aranjamente botez
Aranjamente florale
Realizarile noastre
ornament
3
> 0
tipuri de flori in portofoliu
4
> 0
clienti multumiti
2
> 0
ani de experienta
1
> 0
evenimente la care am participat
Ne pot recomanda
ornament
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo5 si vei putea sa trimiti un buchet cu
5% reducere. Daca ridici buchetul din florarie, primesti pana la 10% reducere! (doar pentru comenzile plasate online)

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!