Sf. Nicolae

Sfantul Nicolae – cunoscut si drept Most Nicolae la romani – este poate una dintre cele mai indragite sarbatori de peste an. Sarbatoarea de Mos Nicolae, dedicata Sfantului Nicolae este un prilej pentru daruri si dulciuri, un moment ce deschide atat de frumosul sezon al sarbatorilor de iarna.
Copiii, dar si adultii isi aliniaza incaltarile la usa, asteptandu-l pe Mos Nicolae, cu traista plina de bunatati si daruri.
Unii sunt chiar si mai norocosi, purtand numele de Nicolae, Nicu, Nicoleta, Nicole sau Niculita ori Nae, acestia primind o atentie deosebita, onomastica lor fiind in armonie cu insasi povestea iernii.
Florile de Sf. Nicolae de la Flowers Garden aduc un farmec aparte, completand orice peisaj de 6 decembrie, chiar daca ninge, chiar daca zapada se lasa asteptata pana la Craciun.
Stefan Ditu, florarul nostru cu multa experienta a realizat aranjamentele florale de Sfantul Nicolae special pentru a rezista conditiilor geroase, pentru ca tu sa poti oferi un moment de bucurie, indiferent de vremea de afara.
Fie ca ai un sef pe nume Nicolae, o iubita ori sotie ce poarta numele Nicoleta sau pur si simplu iti doresti un decor deosebit de 6 decembrie, la Flowers Garden gasesti cele mai proaspete flori potrivite pentru sarbatoarea Sfantului Nicolae.

Se arată toate cele 7 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0