Sf. Mihail si Gavril

Una dintre cele mai frumoase sarbatori ale toamnei, Sfintii Mihail si Gavril – sarbatoarea arhanghelilor – a fost dintotdeauna un prilej de bucurie in casele romanilor.
Foarte multi oameni poarta numele Mihai, Mihaela, Gabriel, Gavril, Gabriela si variatiuni ale acestora. Ce poate fi mai frumos decat sa le trimiti celor dragi, precum si partenerilor de afaceri ce poarta acest nume un buchet de flori special ales pentru aceasta ocazie?!
La Flowers Garden te asteptam cu o gama larga de buchete de flori de toamna, potrivite pentru sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril. Fie ca vrei sa predomine florile portocalii sau iti plac variatiunile de mov sau poate chiar florile pastelate, noi te vom surpinde cu buchete si aranjamente gata pregatite pentru a fi livrate persoanelor dragi.
Florile pentru onomastica de Sfintii Mihail si Gavril au un farmec aparte, amintind celor dragi ca aceasta zi este una speciala pentru ei si pentru noi. Sunt creatii din suflet ce vor aduce un zambet pe buzele sarbatoritilor.

Se arată toate cele 7 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

20