Sf. Constantin si Elena

Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este foarte iubita la romani. Pe 21 mai cei care isi sarbatoresc onomastica – in jur de 1,8 milioane de romani – primesc cele mai frumoase flori si daruri. Elena, Lenuta, Costica, Constantin, Leana, Costin, Constanta, Costi si Costel sunt cele mai frecvente nume ce primesc urari si flori de ziua Sfantului imparat Constantin si a mamei sale, Elena.
Avand in vedere momentul din an in care se celebreaza acesta sarbatoare, florile de primavara-vara sunt cele mai potrivite spre a fi oferite in dar.
Flowers Garden iti propune aranjamente cadou in cutii colorate sau buchete de frezii sau trandafiri, acestea fiind cele mai cerute si indragite.
Buchetele de trandafiri si aranjamentele florale sunt potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati. Daca ai colegi cu numele Constantin sau Elena, membri ai familiei sau prieteni, poti alege cu incredere aranjamente florale onomastice din galeria noastra de flori.

Se arată toate cele 4 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0

Campanie HAPPY HOURS:toata ziua ai 25% reducere la toate buchetele si aranjamentele gata pregatite din flower-shop, de pe Str. Calea Floreasca, nr. 114 » Închide

Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo10 si vei putea sa trimiti un buchet cu
10% reducere.

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!