Buchet cadou cu trandafiri

Buchetele de trandafiri sunt printre cele mai ravnite daruri. Flowers Garden prezinta o selectie de buchete ce vor constitui un cadou de exceptie. Fie ca exprima dragoste, apreciere, impacare, pretuire sau respect, buchetul de trandafiri constituie mereu un cadou apreciat. Fiecare buchet ascunde o poveste deosebita, faurita de Stefan Ditu, maestrul nostru florar.
Flowers Garden iti pune la dispozitie o colectie bogata de buchete de trandafiri, in functie de numarul de trandafiri sau culoarea dorita. Exista si optiunea de a combina trandafirii cu miniroze, pentru un buchet surprinzator sau de a adaga alte flori care sa completeze un buchet superb.
Trandafirii sunt potriviti multor situatii si pot avea diferite semnificatii, in functie de culoarea aleasa. Nu multi stiu, insa multe culturi considera buchetele de trandafiri un cadou potrivit atat pentru doamne, cat si pentru domni.
Descopera buchetele de trandafiri pentru cadou pe care le-a pregatit Stefan si
alege dintr-o paleta variata de culori. Fie ca iti doresti trandafiri albi, galbeni, rosii sau portocalii, ai multe nuante din care sa alegi buchetul perfect.

Se arată 1–15 din 192 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0