Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! ❤️

Lumanari cununie

Lumanarile de cununie sunt foarte importante in slujba cununiei, nasii tinandu-le si dand marturie pentru miri in fata Lui Dumnezeu. La noi in tara, in general, nasa se ocupa de alegerea lumanarilor si a florilor ornamentale pentru lumanari. Alaturi de nasa, mireasa alege fie lumanari de ceara naturala sau de parafina alba, fie lumanari lungi sau unele scurte de 30 sau 40 de cm, in functie de preferinte. Flowers Garden pune la dispozitie lumanari de cununie pentru toate gusturile, lumanari cu aranjamente florale simple sau complexe, cu flori neobisnuite sau trandafiri in culori foarte vii. Florarul nostru talentat, Stefan Ditu, pune la dispozitie toata priceperea si cele mai frumoase flori, pentru ca intelege importanta momentului cununiei si ca aranjamentele florale trebuie sa o scoata in evidenta pe mireasa si sa se potriveasca cu decorul si tematica aleasa pentru cununie si nunta.
De-a lungul timpului am observat o preferinta pentru lumanari de cununie din ceara naturala – decorate cu flori de sezon – pentru nuntile cu tematica traditionala, respectiv lumanari de parafina scurte – decorate cu flori inedite – pentru nuntile neconventionale, tematice.
Lumanarile de cununie decorate cu flori pastelate, cu hortensii si miniroze sau cu frezii albe si flori delicate sunt extrem de populare si se potrivesc cu gingasia mireselor.
Vezi oferta noastra de aranjamente florale de nunta si alege lumanarile de cununie potrivite cu stilul miresei pe care vrei sa o faci fericita.

Se arată 1–35 din 37 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos