Buchete domnisoara de onoare

Buchetele pentru domnisoarele de onoare capata din ce in ce mai multa importanta in organizarea nuntii, pentru ca domnisoara de onoare sta in primul rand alaturi de mireasa. Buchetul va aparea in toate fotografiile de la nunta.
Florile pentru domnisoara de onoare sunt, de cele mai multe ori, complementare buchetului de mireasa, completand un peisaj sublim.
Pretuirea pe care domnisoarea de onoare o arata miresei se regaseste si in buchetele pe care Stefan, masterul nostru florar le realizeaza, cu multa pricepere si suflet si care vor completa tabloul nuntii intr-un mod delicat si elegant. Buchetele pentru domnisoara de onoare sunt un detaliu ce nu poate lipsi unei nunti memorabile.
Descopera buchetele pentru domnisoara de onoare pe care Flowers Garden ti le pune la dispozitie sau transmite-ne dorintele tale si vom construi impreuna un buchet personalizat perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Se arată toate cele 8 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0

Campanie HAPPY HOURS:toata ziua ai 25% reducere la toate buchetele si aranjamentele gata pregatite din flower-shop, de pe Str. Calea Floreasca, nr. 114 » Închide

Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo10 si vei putea sa trimiti un buchet cu
10% reducere.

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!