Buchet cununie civila

Buchetul de cununie civila spune o poveste cu adevarat speciala – basmul celei mai frumoase zile din viata unui cuplu, in care cei doi miri fac primul pas spre o viata minunata impreuna. Buchetul de cununie este, de obicie, asortat cu rochia si este una dintre piesele centrale in pozele ce se fac imediat dupa declararea casatoriei.
Florile preferate pentru buchetele de cununie sunt cele in culori pastelate. Maestrul nostru florar, Stefan a observat de-a lungul timpului o predilectie pentru frezii si bujori, hortensii si miniroze.
Te poti inspira din selectia de buchete de cununie de pe site-ul Flowers Garden sau poti opta pentru un buchet personalizat si sa vorbesti direct cu Stefan, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru un buchet de cununie unic, construit special pentru tine.
La Flowers Garden vei gasi mereu flori proaspete si fermecatoare, pentru ca tu sa primesti un buchet minunat pentru cununie si o poveste care iti va oferi un zambet in plus.
Te invitam sa descoperi buchetele de cununie pe care le-am pregatit cu multa atentie pentru momentul deosebit din viata ta.

Se arată toate cele 9 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0

Campanie HAPPY HOURS:toata ziua ai 25% reducere la toate buchetele si aranjamentele gata pregatite din flower-shop, de pe Str. Calea Floreasca, nr. 114 » Închide

Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo10 si vei putea sa trimiti un buchet cu
10% reducere.

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!