Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! 10% reducere daca alegi "Ridicare gratuită din florărie" la plasarea comenzii! ❤️

Aranjamente florale - Corporate

Aranjamentele florale corporate aduc o nota de eleganta si prestigiu, fiind create cu flori deosebite si exotice, flori care nu cresc in tara noastra. Sunt aranjamente premium, luxuriante, cu nuante combinate cu mult bun gust, perfecte pentru o sala de intalniri sau biroul unui manager sau antreprenor de succes.
Aceste buchete sunt deseori alcatuite din flori ce denota convingere, incredere in sine, putere si eleganta, precum protea, anthurium, ilex, orhidee sau trandafir.
Florile pastelate vor infrumuseta biroul unei doamne, in timp ce nuantele puternice vor aduce o nota regala biroului unui domn.
In mediul de business, florile atrag atentia, indulcesc atmosfera si indica eleganta, rafinamnet si caldura. Florile corporate insotesc deciziile inspirate si ofera un ambient placut, pentru afaceri de succes.
Aranjamentele florale corporate de la Flowers Garden au contribuit la povestile de succes ale multor business-uri si abia asteptam sa te surprindem si pe tine cu florile noastre special alese afacerea ta.

Se arată 1–35 din 37 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos