ceainice cu flori

Iti doresti sa oferi un buchet de flori, dar, in acelasi timp, doresti sa faci un cadou deosebit, ce nu va fi uitat? Ceainicele cu flori sunt solutia perfecta. Ceainicele cu flori de la Flowers Garden aduc o nota de eleganta si unicitate in gestul traditional de a oferi flori.
Intr-o armonie perfecta, maestrul nostru florar, Stefan a imbinat flori de sezon superbe cu un obiect delicat, ce va ramane persoanei dragi ca amintire, un suvenir ce insoteste afectiunea cu care au fost oferite florile.
La Flowers Garden gasesti mai multe idei de aranjamente florale, atat in ceainice, canite, dar si in stropitori sau alte obiecte decorative surprinzatoare. Sunt aranjamente delicate, tematice, cu flori potrivite diferitelor anotimpuri.
Vezi oferta noastra de ceainice cu flori si alege aranjamente cu irisi, trandafiri, lalele si multe alte flori ce vor aduce un zambet pe chipul celor dragi.

Se arată toate cele 9 rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0

Campanie HAPPY HOURS:toata ziua ai 25% reducere la toate buchetele si aranjamentele gata pregatite din flower-shop, de pe Str. Calea Floreasca, nr. 114 » Închide

Ai auzit de campania de reduceri?Nu vrei sa ratezi aceasta oferta!

Foloseste codul promo10 si vei putea sa trimiti un buchet cu
10% reducere.

Mai mult, reducerea este valabila pentru primele 5 comenzi!