Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! ❤️

Aranjamente florale 1-8 Martie

1 si 8 Martie sunt doua sarbatori deosebite, celebrand primavara si femeia. 1 Martie vesteste un nou sezon de verde si caldura si este in mod traditional sarbatorit prin oferirea Martisorului. Flowers Garden vine in intampinarea primei zile de primavara cu buchete superbe, cu snur rosu cu alb. Vei gasi la noi florile specifice acestui anotimp, in explozii de culori; lalele, zambile, ghiocei, frezii, dar si alte flori surpriza, pentru buchete de 1 Martie cu adevarat deosebite.
8 Martie aduce Ziua Femeii, un regal de flori si cadouri frumoase pentru cele mai pretioase doamne si domnisoare din viata ta. Stefan Ditu pregateste cu drag, in fiecare an, multe buchete si aranjamente deosebite de 8 Martie. In general aranjamentele florale de Ziua Femeii sunt asezate in vase deosebite, in cutii de lemn, in stropitori decorative sau in cutii colorate, care pot fi refolosite. Astfel darul ramane in memoria persoanei dragi mai mult timp. Florile specifice de 8 Martie sunt inmiresmate si prezinta o paleta larga de culori. Lalelele, freziile, gerbera, minirozele sunt asortate cu orhideele, crizantemele si alstroemeria.
1 si 8 Martie sunt zile de bucurie. Comanda din timp buchetele de flori pentru Martisor si Ziua Femeii, pentru a face o bucurie, oferind cele mai frumoase flori de primavara.

Se arată 1–35 din 74 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos