Livrarea este GRATUITA in Bucuresti! ❤️

Aranjament cristelnita

Decorul sau aranjamentul pentru cristelnita este un aranjament floral cu totul deosebit, aducand un plus de bucurie botezului, prima sarbatoarea din viata unui copil. Pruncul este adus in fata lui Dumnezeu, iar decorul in care are loc momentul festiv este foarte important. Maestrul nostru florar, Stefan creeaza diverse aranjamente florale pentru ornarea cristelnitei folosite la botez. Florile folosite au un parfum subtil, ce ii incanta pe invitati, dar si pe bebelusul sarbatorit. Cristelnita poate fi ornata de jur imprejur cu flori, panglici elegante si alte elemente decorative, alese cu grija si iscusinta.
Pentru decorarea / aranjamentul cristelnitei se folosesesc adesea orhidee sau gerbera si diverse plante si flori ornamentale. Foarte multi prefera sa aiba aceleasi flori precum cele de pe lumanarea pentru botez, altii opteaza pentru flori potrivite coloristicii bisericii sau flori albe – o alegere potrivita in orice situatie.
Poti alege din mai multe tipuri de aranjamente de flori pentru cristelnita sau poti opta sa creezi un aranjament special, cu ajutorul lui Stefan si sa aduci nota personala in decorul pentru botez.

Se arată toate cele 26 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0
Descoperă oferta zilei

Descoperă ofertele zilei:

Oferta Zilei

Flori la preț avantajos