Aranjamente florale masa – Botez

Toata lumea se bucura de venirea pe lume a noului copilas si botezul este cel mai bun moment de celebrare. Pruncul este crestinat, iar lumea se aduna la masa mare si sarbatoreste cum se cuvine fericitul eveniment.
Aranjarea florilor pe masa de botez este speciala si realizata cu multa dragoste si pasiune. Florile alese cu multa grija de catre Stefan, maestrul nostru florar se vor potrivi de minune cu lumanarile de botez. Oferim o selectie bogata de flori albastre, albe sau roz – cele mai populare – dar si nuante mai aventuroase pentru un botez de neuitat.
Pentru aranjarea meselor de botez, ceainicele ornate cu flori si farfuriutele cu flori sunt in trend. Foarte cautate sunt si buburuzele, pasarile sau animalutele, dupa preferinta nasilor si a parintilor.
Masa de botez este o bucurie in familie si multi vor dori sa pastreze decorul floral, ca o amintire a acestei zile festive. Aranjamentele Flowers Garden nu sunt doar decoratiuni de botez, ci pot constitui si un frumos cadou pentru membrii familiei.

Se arată 1–21 din 71 de rezultate

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0