5 idei de aranjamente florale pentru Sf. Maria

Ne place să sărbătorim cu orice ocazie, iar onomasticele sunt cele mai des întâlnite ocazii: câte o sărbătoare pentru fiecare nume. Maria este unul dintre cele mai răspândite, dar și îndrăgite prenume de fete din România, este un nume de o gingășie rară, care își are originea din limba ebraică și poate însemna: „cea iubită” sau „cea îndrăgită”. Acest nume este considerat unul dintre cele mai dragi și cunoscute nume utilizate de creștini și reprezintă o binecuvântare pentru cea sau cel care îl poartă deoarece în credința populară numele de Maria sau Marian este asociat cu dragostea, ocrotirea și smerenia.

Florile de Sfânta Maria sunt ideale pentru a celebra femeile cele mai importante din viața ta sau pe cele din cercul tău de cunoștințe. De la buchete de frezii și flori pastelate de vară, până la trandafiri delicați, toate îți stau la dispoziție pentru a oferi cel mai frumos cadou. Alege buchete de flori pentru zile onomastice parfumate, coșulețe florale sau aranjamente florale deosebite și marchează cu stil ziua de 15 august sau 8 septembrie.

În buchetele de flori pentru Sfânta Maria predomină trandafirii roșii, albi, portocalii sau roz, însă aranjamentele cu hortensie, iriși, cale, frezii, bujori, sau orhidee ies din tipar și asigură efectul „wow” pentru aceste buchete de flori pentru zile onomastice, iar destinatarele se vor simți mai speciale de ziua lor. Culorile preferate sunt tonurile de roșu grena, roșu rubin sau roșu cireașă, combinate cu alb, roz, portocaliu sau galben pai. Dacă știi care sunt florile preferate ale persoanei sărbătorite, acelea trebuie să se regăsească în aranjamentul floral pe care îl oferi. Ia în considerare întotdeauna și florile de sezon.

1. Dacă în această zi specială celebrezi onomastica persoanei iubite surprinde-o cu un gest plin de tandrețe și oferă-i un buchet impresionant de trandafiri sau floarea preferată a sărbătoritei, gest ce transmite un mesaj clar de afecțiune, grijă și sensibilitate. O Marie specială, așa cum este soția sau iubita ta trebuie sărbătorită într-o manieră specială. În acest caz în care vrei să marchezi această zi cu o atenție deosebită, poți opta pentru un buchet impresionant de trandafiri sau pentru alte aranjamente și buchete de flori pentru zile onomastice ce conțin flori roșii. Această amintire frumoasă și plină de emoție va rămâne mult timp în sufletul celei care primește buchetul. Poți opta pentru buchete de flori pentru zile onomastice fie doar din trandafiri, fie alături cu alte flori înmiresmate. Trandafirii roșii simbolizează dragostea sinceră si pasiunea și sunt mesagerul perfect pentru o poveste de dragoste. Trandafirii roz pal semnifică grația și admirația; trandafirii albi pot simboliza dragostea nemuritoare, o dragoste și o loialitate mai adâncă decât pasiunile trecatoare; trandafirii portocalii prin culoarea lor caldă și vibrantă, simbolizează entuziasmul și dorința.

2. Nuanțele de roz și alb sunt o combinație care amintește de finețea și strălucirea florilor inspirând pace și liniște. Dacă vrei să-i oferi mamei sau surorii tale sau pentru alt un membru al familiei, buchete de flori pentru zile onomastice cât mai delicate, alege dintre acelea cu multe flori roz și albe, culori pastelate, de genul orhidee, minitrandafiri, lalele, frezii pentru o atmosferă dulce si o viață senină cu mult roz. Trandafirii cu nuanțe profunde de roz transmit apreciere și recunoștință, iar orhideele roz, feminitate. Poți alege și un buchet cu crizanteme, simbolul dragostei familiale și al afecțiunii, un buchet cu flori de câmp sau, bineînțeles, direct florile preferate ale persoanei sărbătorite.

3. Dacă vrei să oferi o aminitire de neuitat unei alte persoane decât cea iubită, o rudă apropiată sau o prietenă bună, orice altă persoană pe care o admiri, e bine să alegi buchetul în funcție de relația ta cu acea persoană. Astfel, poți să oferi buchete de flori pentru zile onomastice care conțin flori colorate și gingase, de genul freziilor multicolore pentru o prietenă dragă sau o soră, acest gest reflectând grija și simpatia pe care i-o porți. Sunt de preferat buchete de flori pentru zile onomastice sau aranjamente cu flori multicolore deoarece acestea semnifică gândurile bune, viață „colorata” și fericită pe care o dorești persoanei respective. Poți opta pentru o fantezie în culori pastelate, cu trandafiri mov, miniroze în culori pastelate, lisianthus alb, hortensie roz și ornitoghalum.

4. Atunci când oferi un buchet de onomastică unei colege de muncă sau unei persoane pe care o admiri, dar care nu îți este totuși apropiată, îți poți arăta prețuirea prin buchete de flori pentru zile onomastice ce conțin cale galbene, albastre sau roz, pentru a oglindi rafinamentul și înțelepciunea persoanei sărbătorite sau lisianthus verde pentru a indica aprecierea ta față de reușitele sale profesionale.

5. Sărbătoarea Sfintei Maria nu este doar o sărbătoare creștină ci marchează și momentul apropierii roadelor toamnei, este momentul când majoritatea fructelor și legumelor se coc, inundând peisajul cu arome și culori. De aceea unul din cele mai frumoase buchete de flori pentru zile onomastice poate fi inspirat de culorile și aromele lunii august, ca o poveste de vară. Mesagerii poveștii ar putea fi fi: protea nutan, cale galbene, ornitoghalum, gerbera mini roșie, craspedia, allium, bobițe de viburnum și verdeață. Este un aranjament wow care poate fi trimis oricărei femei cu numele Maria, o va impresiona și îi va face ziua frumoasă.

Alege să trimiți cele mai sincere felicitări și calde urări de fericire într un mod stilat cu buchete de flori pentru zile onomastice sau aranjamente florale deosebite care vor produce în mod garantat o impresie puternică.

 

Recommended Posts
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

0